Svenska amatörer
Härliga AMATÖRPORRFILMER ... med sköna svenska amatörer!
Svensk MILF porrfilm KP501
Kolla in +

KP501 - ZUZANNE

Kolla in Zuzannes första audition för K-PROD... Här ligger hon på sängen och berättar om sig själv samtidigt som hon smeker sina stora fullmogna bröst och onanerar med sköna stavar. Sedan leker hon på soffan och njuter med en dildo i baken. Välkommen hem till en svensk MILF!

Svensk MILF porrfilm KP502
Kolla in +

KP502 - ZUZANNE

I andra filmen med Zuzanne från Helsingborg får du följa med henne till hotellrummet på Hotel Savoy i Malmö och titta på när hon tillbringar en härlig weekend med att leka sköna lekar och får orgasm efter orgasm med alla sina leksaker! Upplev skön svensk amatörporrfilm när den är som bäst!

SexyRosita porrfilm solofilm KP604
Kolla in +

KP604 - SEXYROSITA

Rosita från Malmö är har gjort utvik i bl.a Aktuell Rapport, Lektyr och Cats. Rosita Kiran, har också spelat in porrfilmer med Mike Beck och Tre-Mag och du kan se henne bl.a i "Linsmusar", "Slampa för en dag" och "I julens tecken". Den första solofilmen spelade SexyRosita in för K-PROD.

Carla från Rosengård porrfilm KP605
Kolla in +

KP605 - CARLA

När Carla kontaktade oss i början av förra sommaren skrev hon kort och gott: "Hej jag heter Carla och jag kommer från Rosengård i Malmö. Jag har ingen direkt erfarenhet av porrfilm men jag vill bli knullad på film..." Några veckor senare dök hon upp på hotellet där hon skulle få smaka kuk på film...

Porrslyna Lotta porrfilm KP706
Kolla in +

KP706 - LOTTA

Mindre än en timme efter att vi träffade Lotta i Svedala så stod hon med en stor rosa dildo långt upp i baken - vi kunde bara tacka och ta emot! Andra sessionen blev inte sämre och tredje gången hon bad snällt om att få bli nyttjad framför kameran så spelade vi in en hel DVD-film!

K-PROD till salu - Bli porrproducent!
Kolla in +

VILL DU BLI PORRPRODUCENT?

K-PROD och en mängd etablerade svenska porrsidor är till salu! Produktionsutrustning och en stor mängd domännamn ingår, liksom rättigheter att utnyttja de producerade bilderna och filmerna. Ta över verksamheten och kom igång med egen produktion... Kolla bloggen för mer info!